מתוך הבלוג

פשטידת כרובית וזוקיני

זמן הכנה- רבע שעה, זמן תנור- 45 דקות

הפשטידה שגרמה לי להתאהב בפשטידות 

פשטידה סופר קלילה במרקם של ענן

מושלמת לכל ארוחה ביום ומכילה את כל מה שרק נרצה מארוחה- פחמימה מורכבת, חלבון וירקות.

מה צריך? 

  • כרובית בינונית – חתוכה גס  
  • 2-3 זוקיני
  • 150 גרם קשקבל/ בולגרית 5% 
  • 100 מ״ל שמנת חמוצה 9% 
  • 3 ביצים
  • כוס שיבולת שועל דקה 
  • מלח, פלפל, שליש כוס שמיר (מי שאוהב)
  • רבע כוס שומשום

הוראות הכנה נתחיל בלהרתיח מים בסיר ולהכניס את פלחי הכרובית לרבע שעה, בינתיים לגרד זוקיני בפומפייה ולסחוט את הנוזלים, לערבב את הביצים, 100 גרם גבינה, תבלינים, שמיר ואת השמנת החמוצה בזמן שהכרובית מתבשלת. לאחר כרבע שעה להוציא את הכרובית, לחתוך לחתיכות גסות או דקות לפי העדפה ולערבב עם שאר המרכיבים. לפזר למעלה 50 גרם גבינה ושומשום. נשאר רק להכניס לתנור ל-45 דקות על חום 170 מעלות. 

בתיאבון,

שירית 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נעים מאוד, אני שירית סגל-ברב

דיאטנית קלינית בעלת תואר שני בתזונה

איזה כיף שהגעת לאתר שלי!
אני מאמינה שהדרך להגיע למטרות שלנו היא בניית מערכת יחסים בריאה עם אוכל.

מזמינה אותך לצאת איתי לדרך ולקבל כלים שילוו אותך כל החיים ללא "אסורים" תוך הקשבה לגופינו בהמון סבלנות והתאמה אישית.

אולי יעניין אותך גם