הקציצות המושלמות למי שמחפשת גיוון לחזה עוף, מעולות כתוספת חלבון לארוחה , מתאימות בול לסנדויץ מפנק גם כמה ימים אחרי ההכנה והחלק הכי כיפי- לא צריך ללכלך את היידים.
מתכון שכל הבית כולל הילדים אוהב לטרוף.
רכיבים:
600 גרם חזה עוף טחון
2 ביצים
3 כפות קמח כוסמין
כף מיונז
כף חרדל גרגרים
2 כפות מיץ לימון
כפית מלח
כפית טימין יבש
חצי כפית פלפל
הוראות הכנה:
מערבבים את כל הרכיבים ביחד עד לתערובת אחידה, מחממים מחבת נון סטיק עם כף שמן זית ויוצקים קציצות בכמות של כף ישירות למחבת, צורבים כל קציצה כ-2 דקות עד שהיא שחומה ויפה וזהו הן מוכנות.
בתיאבון,
שירית