מתוך הבלוג

קציצות עוף עסיסיות עם טוויסט לימוני

הקציצות המושלמות למי שמחפשת גיוון לחזה עוף, מעולות כתוספת חלבון לארוחה , מתאימות בול לסנדויץ מפנק גם כמה ימים אחרי ההכנה והחלק הכי כיפי- לא צריך ללכלך את היידים.
מתכון שכל הבית כולל הילדים אוהב לטרוף.

רכיבים:

600 גרם חזה עוף טחון
2 ביצים
3 כפות קמח כוסמין
כף מיונז
כף חרדל גרגרים
2 כפות מיץ לימון
כפית מלח
כפית טימין יבש
חצי כפית פלפל

הוראות הכנה:

מערבבים את כל הרכיבים ביחד עד לתערובת אחידה, מחממים מחבת נון סטיק עם כף שמן זית ויוצקים קציצות בכמות של כף ישירות למחבת, צורבים כל קציצה כ-2 דקות עד שהיא שחומה ויפה וזהו הן מוכנות.

בתיאבון,

שירית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נעים מאוד, אני שירית סגל-ברב

דיאטנית קלינית בעלת תואר שני בתזונה

איזה כיף שהגעת לאתר שלי!
אני מאמינה שהדרך להגיע למטרות שלנו היא בניית מערכת יחסים בריאה עם אוכל.

מזמינה אותך לצאת איתי לדרך ולקבל כלים שילוו אותך כל החיים ללא "אסורים" תוך הקשבה לגופינו בהמון סבלנות והתאמה אישית.

אולי יעניין אותך גם